زعفران سلولهای بینایی
چشم را در برابر آسیب محافظت میکند. جلوگیری از کاهش دید در سنین پیری و نیز
بهبود دید در افراد دارای اختلالات بینایی، از موارد مهمی است که در رابطه با خواص
زعفران مطرح میگردد. بیماری «AMD» یا پیری شبکیه چشم یک بیماری چشمی است که معمولا بعد از ۵۰ سالگی رخ میدهد و دید
مرکزی فرد را کاهش میدهد. در بیماری نوع خشک «ای ام دی» که ۹۰درصد مبتلایان را شامل
میشود، رسوبات زرد رنگی در ناحیه مرکز بینایی تشکیل میگردد. مصرف مداوم زعفران
میتواند از بروز این بیماری جلوگیری نماید. فرد مبتلا به این بیماری نیز میتواند
با مصرف زعفران، روند رو به رشد این بیماری را کند نموده و یا حتی بهبود یابد. سلولهای آسیب دیده چشم
میتواند با مصرف زعفران احیاء گردد.
علاوه بر موارد مطرح
شده، مصرف گیاه ارزشمند زعفران، باعث محافظت از چشم در برابر آثار مخرب نور خورشید
میگردد. مطابق یکی از تحقیقات مراکز دانشگاهی، تنظیم کارکرد سلولهای بینایی و
محافظت از آنها در مقابل آسیبها، از خواص زعفران میباشد. مصرف زعفران همچنین
جلوگیری از پیشرفت بیماریهای ژنتیک چشم را در پی دارد.
باتوجهبه موارد فوق،
مصرف زعفران بهخصوص برای کسانیکه بیماری چشمی داشته و یا افراد مسن، بسیار سودمند
است.
نظرات
ارسال یک نظر